Yuup Blogi

Onko sinusta hauskaa lukea enemmänkin tarinoita turkinhoidon maailmasta? Ovatko nimenomaan kertomukset käytännön kokemuksista turkinhoidon tiimoilta sellaista sisältöä, minkä parissa voisit viettää enemmänkin aikaa? Kaipaatko välillä hieman rauhallisempaa ja syvällisempää otetta asioihin, kuin mihin ehkä nykyään some-aikakaudella visuaalisen tarinankerronnan maailmassa törmäämme?

Jos myöntävät vastaukset tuntuivat sinulle omimmilta, saattaa Yuup! Blogi olla juuri oikea sivu sinulle! Pyrimme blogin kautta tuomaan yleisölle kertomuksia turkinhoidon maailmasta hieman Instagramin tai Facebookin postauksia syväluotaavammin ja kattavammin käsiteltynä. Toivottavasti onnistumme tyydyttämään tiedonjanoasi ja lukukokemus on sinulle muutenkin mieluisa!

_______

Ensimmäinen vieraileva blogistimme, Susanna Häggblom, kertoo tarinan villakoirasta nimeltä Riona. Se on tarina turkin pelastusoperaatiosta ja blogia aloittaessamme, emme vielä itsekään tiedä mihin tarina meidät vie. Blogi-sarjassa Susanna ja Riona testaavat tuotteitamme tavoitteenaan saada Rionan turkki edustuskelpoiseksi. Kevään ja kesän aikana tarina kuljettaa meidät toivottavasti hyviin tuloksiin – ja ehkä jopa näyttelykehiin! Annetaan Susannan ja Rionan kertoa loput:

Riona – Kivinen tie kehiin: osa 1

Riona – Kivinen tie kehiin: osa 2

Riona – Kivinen tie kehiin: osa 3

Riona – Kivinen tie kehiin: osa 4

Riona – Kivinen tie kehiin: osa 5

Riona – Kivinen tie kehiin: osa 6

Riona – Kivinen tie kehiin: osa 7

Riona – Kivinen tie kehiin: osa 8

_______

Jos olet kiinnostunut kirjoittamaan oman vierailevan blogin, ota meihin yhteyttä info@yuup.fi ja suunnitellaan yhdessä millainen se voisi olla!