Yuup Blogi

Onko sinusta hauskaa lukea enemmänkin tarinoita turkinhoidon maailmasta? Ovatko nimenomaan kertomukset käytännön kokemuksista turkinhoidon tiimoilta sellaista sisältöä, minkä parissa voisit viettää enemmänkin aikaa? Kaipaatko välillä hieman rauhallisempaa ja syvällisempää otetta asioihin, kuin mihin ehkä nykyään some-aikakaudella visuaalisen tarinankerronnan maailmassa törmäämme?

Jos myöntävät vastaukset tuntuivat sinulle omimmilta, saattaa Yuup! Blogi olla juuri oikea sivu sinulle! Pyrimme blogin kautta tuomaan yleisölle kertomuksia turkinhoidon maailmasta hieman Instagramin tai Facebookin postauksia syväluotaavammin ja kattavammin käsiteltynä. Toivottavasti onnistumme tyydyttämään tiedonjanoasi ja lukukokemus on sinulle muutenkin mieluisa!

_______

Match Show – mitä, missä, miten?

Toinen vieraileva blogistimme, Minna Palonen, käy kanssamme läpi juurta jaksain Match Shown ja siihen liittyvät asiat. Mätsärihän on mitä loistelian tapa aloittaa koiraharrastus ja arvelisimme sen läpikäymisen tuovan suuresti iloa monelle uudelle koiraharrastajalle! Lähde siis ihmeessä mukaan ja antaa mätsäritarinan viedä mukanaan!

Match Show: osa 1 – mikä ihmeen mätsäri?

Match Show: osa 2 – harjoitus tekee mestarin!

Match Show: osa 3 – turkit kuntoon!

_______

Villakoira Riona

Ensimmäinen vieraileva blogistimme, Susanna Häggblom, kertoo tarinan villakoirasta nimeltä Riona. Se on tarina turkin pelastusoperaatiosta ja blogia aloittaessamme, emme vielä itsekään tienneet mihin tarina meidät veisi. Blogi-sarjassa Susanna ja Riona testaavat tuotteitamme tavoitteenaan saada Rionan turkki edustuskelpoiseksi. Siitä muodostuikin mitä mielenkiintoisin tarina – kannattaa lukea!

Riona – Kivinen tie kehiin: osa 1

Riona – Kivinen tie kehiin: osa 2

Riona – Kivinen tie kehiin: osa 3

Riona – Kivinen tie kehiin: osa 4

Riona – Kivinen tie kehiin: osa 5

Riona – Kivinen tie kehiin: osa 6

Riona – Kivinen tie kehiin: osa 7

Riona – Kivinen tie kehiin: osa 8

Riona – Kivinen tie kehiin: osa 9

Riona – Kivinen tie kehiin: osa 10

_______

Jos olet kiinnostunut kirjoittamaan oman vierailevan blogin, ota meihin yhteyttä info@yuup.fi ja suunnitellaan yhdessä millainen se voisi olla!