Kimpassa with Yuup!

Me Yuupilla uskomme, että työ lemmikkiemme hyväksi, niin näyttelyissä kuin muissakin lajeissa, tapahtuu suurimmalta osin aivan siellä ruohonjuuritasolla. Niissä kymmenissä ja sadoissa tapahtumissa, tilaisuuksissa ja kursseilla, joita järjestävät maassamme niin rotuyhdistykset, seurat kuin yrityksetkin. Se on sitä jokapäiväistä tekemistä mikä luo vahvan pohjan koko laajalle ja eläväiselle koiraharrastukselle Suomessa. Yuup Finland haluaa olla vahvasti osa tätä koira-alan selkärankaa.

Tätä tarkoitusta palvelemaan olemme kehittäneet Kimpassa with Yuup! konseptin. Kimpassa with Yuup! on yhteistyöverkosto, jonka puitteissa pyrimme keksimään kimpassa koira-alan toimijoiden kanssa tapoja tukea ruohonjuuritason työtä lemmikkiemme ja harrastuksemme parhaaksi.

Olipa kyseessä sitten rotuyhdistyksen erikoisnäyttely, lemmikkiaiheinen kouluprojekti, paikallinen match show, tai mikä tahansa muu koira-alan tekeminen, olemme innoissamme kuulemaan siitä lisää! Jos luulette meidän voivan jotenkin auttaa hankettanne, ideoimme mielellämme kimpassa kanssanne, miten voisimme tukea toimintaanne.

Esimerkkejä tukemistamme projekteista ovat muun muassa rotuyhdistyksen club-showt ja erikoisnäyttelyt, agility-radan kehitystöihin liittyvät arpajaiset ja jopa lukion koiratrimmaamo-aiheinen yrittäjyyskurssi. Vain mielikuvitus on rajana!

Kimpassa with Yuup! on konsepti, joka on luotu teitä varten! Se on meidän tapamme kiittää kenttää kaikesta siitä innokkuudesta, jolla Yuup! on otettu koiraharrastajien parissa Suomessa vastaan. Kiitos kuuluu kaikille teille!

Ottakaa siis rohkeasti yhteyttä (info@yuup.fi) ja kertokaa toiminnastanne ja tarpeistanne! Yritetään kimpassa keksiä luovia tapoja tukea toimintaanne. Tietenkään kaikkia projekteja emme voi tukea, mutta varmasti monia voimme. Siksi kannattaakin ottaa asia aina puheeksi.

Kimpassa with Yuup! on teitä varten, lemmikkiemme ja harrastuksemme parhaaksi. 

Kuvia tukemistamme tapahtumista:

Partacollieiden erikoisnäyttelyn palkinnot (kuva: Ann-Christine Johnsson)
Paras Turkki -palkinto Shih Tzu ry:n Club Showssa (kuva: Kati Mäkelä)

#YuupFinland

#WeAreYuup

#WeLoveYuup