Mitä on Yuup?

#WeAreYuup

Yuup rantautui Suomeen koronakevään kuluessa vuonna 2020. Tavoitteenamme oli alusta asti rakentaa Yuup-tarina, joka ei ole pelkkiä mielikuvia ja lupauksia vaan pohjaa aitoihin, koira-alan ammattilaisten todellisiin kokemuksiin ja koulutukselliseen sisältöön. Yuup ei olekaan vain tuotemerkki laadukkaille italialaisille turkinhoitotuotteille vaan se on yhteisö, jonka jäsenet jakavat, oppivat, kokeilevat – ja nauttivat elämästään turkkikavereidensa kanssa! Siksi: #WeAreYuup

#WeLoveYuup

Yuup-tuotesarjaa valmistaa Cosmetica Veneta niminen yritys Italiassa. He lanseerasivat tuotesarjan noin 10 vuotta sitten 2010-luvun alussa. Tarkoituksenaan heillä oli tuoda markkinoille viimeinkin turkinhoitotuotteiden sarja, joka kunnioittaa eläinten ihon fysiologiaa ja jossa tuotteiden teho perustuisi halvimpien synteettisten ainesosien ja petrokemianteollisuuden valmisteiden sijaan mahdollisimman paljon luonnosta saatuihin ainesosiin – vitamiineihin, kasvipohjaisiin öljyihin ja muihin luonnollisiin uutteisiin. He eivät kuitenkaan lähteneet tavoittelemaan täydellistä luonnonkosmetiikan tuotetta, sillä valtaosa eläintenomistajista asettaa käyttämilleen tuotteilleen myös tuloksellisia tavoitteita niin turkin näyttävyyden kuin ilmavuudenkin osalta, joihin vielä tänä päivänä ei puhtaasti luonnonkosmetiikan keinoin päästä.

Tuotekehityksen ytimessä heillä on ollut se, että tuotteissa ei käytetä ftalaatteja, parabeenejä, SLS- tai SLES -sulfaatteja eikä petrokemiallisia johdannaisia. Näille hyvin yleisesti kaikessa kosmetiikassa käytetyille aineryhmille he ovat etsineet vaihtoehtoja luonnollisista lähteistä esimerkiksi erilaisten luonnonuutteiden kautta.

Käytännön pesupuuhassa tuotekehityksen valinnat näkyvät esimerkiksi siinä, että Yuup-tuotteet sekoittuvat todella helposti veteen ja ovat siten nautinto käyttää. Monessa muussa sarjassa trimmaajamme ja kasvattajamme ovat törmänneet ongelmaan, että pesuaineen liukeneminen veteen vaatii lähes sähkövatkaimen käyttöä! Tämäkin pieni, mutta erittäin merkityksellinen asia, on juurikin sen ansiota, että tuotteiden koostumuksessa on pyritty etsimään vesiliukoisia vaihtoehtoja petrokemiallisten liuottimien korvaajiksi.

Tavoitellessaan tätä ihanteellista kompromissia luonnollisuuden ja tehokkuuden välillä, ehkä tärkein asia on se, että he päättivät tehdä sen täysin avoimesti! Kaikki tuotteiden sisältämät ainesosat ovatkin olleet julkisesti nähtävissä, jopa pakkausten kyljestä jo alusta asti – yhtenä harvoista valmistajista – jo ennen asiaan paneutuneita EU-asetuksiakaan. Jokaisen meistä tulisi ehdottomasti vaatia turkinhoitotuotteidensa valmistajaa julkaisemaan tarkat ainesosaluettelot, sillä se on lopultakin vain ja ainoastaan lemmikkiemme parhaaksi. Omasta puolestamme voimmekin siksi sanoa, että emme ole ainoastaan Yuup vaan olemme avoimen ylpeästi Yuup! Siksi: #WeLoveYuup

#YuupFinland

Yuup-tuotesarja on lanseerattu useissa maissa ja sillä on maailmalla suuri määrä käyttäjiä. Suomessa saimme ensimmäiset kokemukset tuotesarjasta ulkomaalaisten kasvattaja- ja näyttely-ystäviemme kautta päästen heidän tuomillaan aineilla testaamaan tuotteita. Havaitessamme usean näyttelyaktiivin ja kasvattajan kanssa, että kyseessä onkin poikkeuksellisen laadukas ja kiitettävän ihoystävällisellä tavalla lemmikin turkista komean tekevä sarja, halusimme ehdottomasti löytää keinon saada se Suomeen! Saimme toteutettua tämän haaveen kevään 2020 aikana. Siksi #YuupFinland.

#TeamYuupFinland

Team Yuup Finland on virallinen Lähettiläs-yhteisömme. Toimiessaan koiriensa kanssa päivittäin, he tietävät kuinka tärkeä osa turkinhoito on koiraperheen elämässä. Lähettiläämme ovat pitkän linjan koira-alan ammattilaisia, kasvattajia ja aktiiviharrastajia. Heille toimivan ja ihoystävällisen tuotesarjan käyttäminen on välttämättömyys. Saammekin heiltä tärkeää kokemusta ja palautetta tuotesarjasta – ja avoimuuden hengessä, niin saavat kaikki muutkin sosiaalisen median kautta verkossa. Siksi: #TeamYuupFinland.

#IamYuupster

Jakaaksemme parhaalla mahdollisella tavalla kokemuksia tuotteidemme käytöstä hyvin erilaisille turkeille, roduille ja käyttötarkoituksiin, loimme tiimiimme oman Yuupster-yhteisön. Yuupsterimme ovat turkinhoitoon hullaantuneita aktiiviharrastajia, jotka kokeilevat, hassuttelevat, testaavat – ja jakavat kaiken tämän mielellään somessa. Näin koko Yuupia seuraava yleisö saa laaja-alaista ja kattavaa tietoa tuotteista ja pesutuloksista niillä! Siksi: #IamYuupster.

Katso näiden sivujen yläpalkista löytyvästä valikosta ”Lähettiläät” niin saat lisätietoa varsinaisten lähettiläidemme, sekä Yuupstereiden toiminnasta. Aika ajoin avaamme haun myös uusille kasvoille liittymään tiimiimme. Vaikka tällä hetkellä kaikki Lähettiläs tai Yuupster -paikamme olisivatkin täytetty, voit siitä huolimatta ottaa yhteyttä ja ilmaista kiinnostukseksi tiimiämme kohtaan, sillä pidämme nimet kyllä mielessä kun haku taas avautuu uudelleen!.

Pysy kuulolla ja ota tuotteet testiin – luultavasti et tule pettymään! Muista myös lukea rotukohtaiset esimerkit tuotteidemme käyttötavoista asiakkaidemme kertomana Turkkitarinoita by Yuup! -osiosta.

#WeAreYuup

#WeLoveYuup

#YuupFinland

#TeamYuupFinland

#IamYuupster