Tuotteet

Yuup! tuotteet koirille ja kissoille

Ehkäpä parasta Yuup-tuotteissa on niiden todella hyvä käytettävyys! Shampoot ja hoitoaineet sekoittuvat veteen hyvin, ne ovat erittäin riittoisia, ja niillä on yksinkertaisesti ilo hoitaa rakkaan lemmikin turkkia.

Kannattaa todellakin huomata niiden riittoisuus, sillä Professional sarjan tuotteissa veteen sekoitettavaksi riittää huomattavan pieni määrä itse tuotetta – jopa 1:40. Tämä tarkoittaa sitä, että litran pullo Yuup Professional-tuotetta riittää erittäin pitkään!

Tuotteissa käytetyt luonnonlähteistä peräisin olevat ainesosat todella tuntuvat käytössä ja eläimen iho tuntuu pitävän niistä ärsyyntymättä. Peseminen on helppoa ja tuloksena on tyytyväinen lemmikki ja kaunis turkki – voisiko muuta toivoakaan!

Tuotekehityksen ytimessä Yuup-sarjaa kehitettäessä on ajatuksena ollut löytää paras mahdollinen yhdistelmä luonnonmukaisuutta ja tehokkuutta. Tavoitteena ei ole ollut lähteä luomaan täysin luonnonkosmetiikan sääntöjen mukaista tuotesarjaa vaan tuotesarja, joka pyrkii mahdollisimman toimivasti korvaamaan synteettisiä ainesosia luonnollisilla vaihtoehdoilla. Näin eläimen hyvinvointi on nostettu etusijalle, tyydyttäen kuitenkin tarpeet, joita me ihmiset asetamme koiramme turkin näyttävyydelle, hoidon helppoudelle ja turkin kunnolle.

Kyseessä on siis tuotesarja, joka kunnioittaa eläinten ihon fysiologiaa ja jossa tuotteiden teho perustuu halvimpien synteettisten ainesosien ja petrokemianteollisuuden valmisteiden sijaan mahdollisimman paljon luonnosta saatuihin ainesosiin – vitamiineihin, kasvipohjaisiin öljyihin ja muihin luonnollisiin uutteisiin. Tuotteissa ei käytetä ftalaatteja, parabeenejä, SLS- tai SLES-sulfaatteja eikä petrokemiallisia johdannaisia vaan niille on etsitty vaihtoehdot luonnollisista lähteistä.

Ehkäpä tärkeintä näissä valinnoissa on kuitenkin se, että kaikki tämä on päätetty tehdä täysin avoimesti ja kaikki tuotteiden sisältämät ainesosat kuluttajille kertoen. Olemmekin ylpeitä julkaistessamme jokaisen tuotekuvauksen yhteydessä myös täydelliset INCI-listaukset (International Nomenclature Cosmetic Ingredients) eli aineosaluettelot. Käyttääpä kuluttaja sitten mitä tuotesarjaa tahansa, tulisi hänen aina vaatia valmistajaa julkaisemaan nämä – avoimuus kääntyy varmuudella aina lopulta eläintemme parhaaksi.

Yuup-tuotesarjaan kuuluu Suomessa tällä hetkellä shampooita ja hoitoaineita. Hoitoaineet kategorian alle luemme niin varsinaiset hoitoaineet, hoitosuihkeet kuin hoitomaskitkin.

Lisätietoa tuotteista löydät kummankin tuotekategorian alta.

Shampoot

Hoitoaineet

Erityisesti kissoille tarkoitetut tuotteemme olemme erityttäneet omaan Yuup kissoille -sivun alle – jos etsit siis varta vasten kissoille suunniteltuja tuotteita, kurkkaa ihmeessä kissasivuamme. Koiratuotteet ovat kuitenkin löytäneet tiensä myös monen kissaharrastajankin turkinhoitosalkkuun, joten jatka ihmeessä tutustumista myös tältä sivulta löytyviin tuotteisiin!

Palautetta, kysymyksiä ja toiveita tuotteista saa lähettää osoitteeseen info@yuup.fi.