Pauliina Artiola

Kennel Original ** Irish Setters & Dachshund **

Hei kaikki! Olen Pauliina ja tunnettu koirapiireissä etenkin kennel Originalista, joka täyttää nimenä jo 20 vuotta. Alunperin kennelnimi haettiin irlanninsetterille, mutta sittemmin mukaan ovat tulleet pitkäkarvaiset kaniini- ja kääpiömäyräkoirat sekä englanninsetterit.

Irlanninsetteriin – tuohon toimeliaaseen ja vilkkaaseen rotuun – rakastuin jo lapsena ja sillä tiellä ollaan edelleen. Monet tunnistavat rodun sen omaleimaisesta, upeasta punaisesta turkista. Sisäänsä se kätkee monipuolista harrastamista vaativan koiran, joka on älykäs ja kaipaa paljon toimintaa. Rodun aktiivisuus ja monipuolisuus ovat minulle olleet ne tärkeät ominaisuudet. Harrastamisen suhteen vain taivas on rajana, kunhan omistajalla riittää pitkäjänteisyyttä, sitoutuneisuutta ja taitoa lukea koiraansa.

Kasvattamiani Original settereitä on nähty aktiivisesti sekä näyttelykehissä että muissa harrasteissa, kuten agilityssa, tokossa ja nosework:ssä. Useat perheet ovat saaneet kasvateistani myös luotetun metsästyskaverin. Itselleni näyttelyt ovat mukava harrastus ja päivittäisessä elämässä koirat pitävät minut liikkeessä.

Kokonaisvaltainen hyvinvointi on itselleni kaiken a ja o! Tähän olennaisena osana liittyy turkista huolehtiminen. Yhdistelmänä pitkät metsissä ja pelloilla tehdyt lenkit, sekä pitkä hienolaatuinen karva vaativat toki hieman viitseliäisyyttä, mutta niin ne vaativat myös turkille sopivat tuotteetkin. Itselleni tärkeimpiä ominaisuuksia ovat testattu toimivuus, saatavuus, käytettävyys, sekä kernaasti samasta sarjasta löytyvät monipuoliset tuotteet eri tarpeisiin – tähän tarpeeseen Yuup vastaa hienosti ja odottelemme innoissamme myös tuotesarjan tulevia uutuuksia!

Lähettiläänä jaan mielelläni kokemuksiani Yuup- tuotteista kaikille seuraajilleni!

#WeAreYuup

#TeamYuupFinland