Kennel Kahdensiskon

Johanna ja Katariina Isola

Heippa! Olemme Johanna ja Katariina Isola, eli Nana ja Nappi kuten useimmat meidät tuntevat. Kasvatamme englanninspringerspanieleita kennelnimellä Kahdensiskon. Ensimmäinen pentueemme syntyi vuonna 2010 mutta springereitä meillä on ollut kotona vuodesta 1986.

Kasvatustyömme on palkittu Kennelliiton Vuolasvirta palkinnolla vuonna 2019 ja pentueita on nyt syntynyt 16.

Vaikka englanninspringeri on ns. käyttökoira rotu, on turkinhoito tärkeää ja vaatii säännöllisiä rutiineja. Rotu on trimmattava säännöllisesti ja myös turkinhoitotuotteilla on väliä, jotta turkki pysyy hyvänä ja sen ylläpito on helpompaa.

Johanna on ammatiltaan trimmaaja joten jo työnkin puolesta laadukkaat turkinhoitotuotteet kiinnostavat ja uutuuksia on kiva kokeilla.

Meidän ykkösharrastus ja intohimo ovat näyttelyt. Kierrämme paljon näyttelyitä niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Kasvattejamme näkee myös monissa muissa lajeissa ,sillä vain mielikuvitus on rajana mitä sprinkun kanssa voi harrastaa.

Koska asumme Loviisassa järven rannalla ja päivittäisiin rutiineihin kuuluu pitkät metsälenkit koirien kanssa, joita tällä hetkellä kotona 4 on turkinhoidolla iso merkitys arjessa. Toimivat tuotteet arjessa helpottavat suuresti myös turkinlaittoa näyttelyihin. Ainakin omat sprinkut suorastaan rakastavat mutaojissa pulaamista 😊

Meille tärkeää turkinhoitotuotteissa on niiden laadukkuus ja se, että sarjasta löytyy sopiva tuote jokaiselle turkinlaadulle ja myös viimeistelytuotteet.

Toivottavasti nähdään vaikka näyttelyissä 😊

#WeAreYuup

#TeamYuupFinland