Sanna Kolehmainen

Kennel Alpstar

Moikka kaikille!

Olen Sanna Kolehmainen ja kasvatan Lhasa apsoja ja azawakheja kennelnimellä Alpstar. Äitini sai kennelnimen bernhardinkoirilleen vuonna 1995 ja liityin hänen kennelnimelleen vuonna 2020.

Äitini on kasvattanut koiria melkein yhtä pitkään kuin olen itse ollut olemassa. Lapsena meillä oli kotona bernhardinkoiria, joita sitten pesin ja föönasin näyttelykuntoon ja tienasin taskurahoja. Myöhemmin huomasin olevani näyttelykehässä bernhardinkoira hihnan päässä ja siitä lähti innostukseni näyttelykehiin.

Äitini jalanjäljissä en kuitenkaan lähtenyt bernhardinkoirien pariin vaan vinttikoirat veivät sydämeni. Nykyään meillä on azawakh, lhasa apsoja ja kiinanharjakoiria.

Näyttelyt ovat intohimoni ja niissä käyn vuoden aikana paljon niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Näyttelyiden lisäksi vapaa-aikani kuluu neuloen ja true crimeä suurkuluttaen.

Ystäväni ovat naureskelleet ja ihmetelleet onko vuorokaudessani kenties 72h, kun turkkikoiria saa olla koko ajan pesemässä. Turkinlaitto on minulle terapeuttista ja rakastan sitä tunnetta, kun saa nähdä oman kättensä jäljen vasta laitetussa turkissa.

Yuup-tuotteista olen löytänyt omille koirilleni juuri ne parhaimmat tuotteet, jolla turkin saa kauniin näköiseksi ja tuntuiseksi. Ja vaikka aina turkkien hoitamisen yhteydessä puhutaan pitkäkarvaisista koirista niin myös nämä lyhyt turkkiset saa täyteen loistoonsa pesemällä ne laadukkailla turkinhoitoaineilla.

Yuup-lähettiläänä jaan kokemuksia ja ajatuksia tuotteista sekä instagrammissa (@kennelalpstar) että facebookissa. Minua saa tulla myös nyppäisemään hihasta tai laittaa viestiä, jos joku asia mietityttää!

Terveisin Sanna!

#TeamYuupFinland

#WeAreYuup

#WeLoveYuup