Vesa Lehtonen

Yuup! Official Groomer -lähettiläs

Tervehdys! Olen Vesa Lehtonen, Yuup! Official Groomer -lähettiläs ja kasvatan valkoisia länsiylämaanterriereitä kennelnimellä WHO´S. Kasvatustyötä olen tehnyt vuodesta 1991.

Olen ollut hyvin aktiivinen näyttelyissä kävijä koirineni ja jatkan sitä vieläkin. Myös ulkomuototuomarin tehtävät vievät paljon aikaa omien koirien/kasvattien esittämiseltä. Monet koiristani ovat kilpailleet korkealla Vuoden Koirakilpailussa ja napsineet sijoituksia 10 parhaan joukossa useampina vuosina – ja ovatpa jopa voittaneetkin kilpailun.

Karkeakarvaisen trimmattavan rodun kasvattajana olen myös opetellut trimmaamisen salat. Trimmaan pääsääntöisesti omia kasvattejani. Trimmaamisen kautta olen päässyt myös opettamaan trimmausta. Siinä tehtävässä olenkin käynyt Ruotsissa, Norjassa, Puolassa ja Venäjällä pitämässä trimmauskoulutuksia nypittäville roduille ja etenkin omalle rodulleni.

Suomessa olen pitänyt paljon trimmauskursseja omalle rodulleni ja olen päässyt myös toimimaan Ylä-Savon Ammattiopiston trimmausoppilaiden näyttöjen vastaanottajana. Myös Koulutuskeskus Salpauksen trimmausopiskelijoille käyn kouluttamassa yhden viikonlopun oman rotuni trimmaamista ja turkin kunnostamista.

Trimmaamisessa tarvitsen takuulla toimivat tuotteet ja käyttäessäni Yuup! -tuotteita tiedän, ettei lopputulos jää ainakaan aineista kiinni.

Löydät minut Facebookista ja tavataan niin kehissä kuin kehien ulkopuolellakin!