Maija Kärki

Yuup! Official Groomer -lähettiläs

Hei kaikille! Olen Maija Kärki, Yuup! Official Groomer -lähettiläs, trimmaaja ja kasvatamme myös toy- ja kääpiövillakoiria yhdessä puolisoni Kai Wangin kanssa ulkomailla hänen ”Dream High Kai’s” kennelnimensä alla. 

Koiranäyttelyharrastukseni aloitin jo nuorella iällä ja koirien kanssa olen viettänyt koko ikäni – villakoirien rinnalla olen omistanut myös lhasa apsoja. Kilpailin nuoruudessani junior handlerina kansainvälisesti erinomaisella menestyksellä ja samaan aikaan esitin erirotuisia koiria myös rotukehien puolella.

Samalla tiellä ollaan edelleen, vaikka nykyään näyttelypäivistä suuren osan vievätkin omien villakoirien esittäminen sekä turkinlaitto, joka onkin nykyään suuri intohimoni. Varsinkin villakoirissa turkki on tärkeä osa näyttelymenestystä ja hyvin hoidettu sekä laitettu turkki erottuu kehissä edukseen. Vuosien kokemuksen kautta olen todennut että kaunis turkki on myös näyttelymenestyksen ehdoton edellytys! 

Turkkikoirien omistajana ja trimmaajana pidän sekä turkin- että ihonhoitoa erittäin tärkeässä asemassa. Kokonaisvaltainen koiran hyvinvointi on minulle tärkeää ja haluan panostaa tämän vuoksi ensiluokkaisiin turkinhoitotuotteisiin. Terve ja kiiltävä turkki kertoo myös terveestä ja hyvinvoivasta koirasta!

Olen toiminut trimmaajana useita vuosia ja omien koirieni rinnalla kokemusta on kertynyt myös monista muista rotuista. Olen tullut työssäni siihen lopputulokseen, että turkinhoito ei ole pelkästään edellytys näyttelyissä pärjäämiseen vaan myös hyvin tärkeä osa lemmikkien hyvinvointia.

Trimmaajan päivittäisessä työssä korostuvat toimivien, laadukkaiden ja riittoisien tuotteiden merkitys. Jo pidemmän käyttöajan perusteella Yuup!- tuotteet ovat vastanneet odotuksiani erinomaisesta laadusta ja sarjasta onkin löytynyt jokaisella turkille ja rodulle sopivat tuotteet.

Olipa koirasi sitten kehien tähtönen tai rakas sohvanvaltaaja, tuo lemmikkisi turkki hyvin hoidettuna iloa silmälle ja nautintoa arkeen! 

Jaan turkinhoitoon liittyviä vinkkejä sekä kokemuksiani seuraajilleni Facebookissa (maija.karki) ja Instagramissa (@groomingbymaija). Neuvon myös mielelläni kaikissa turkinhoitoon liittyvissä kysymyksissä!