Janette Fröberg

Kennel Chambanya

Hei kaikki! Olen Janette Fröberg ja kasvatan tiibetinterrierejä kennelnimellä Chambanya tyttäreni Jeminan kanssa. Hänet tapaa usein näyttelyissä kehäsihteerinä. Itse valmistuin ulkomuototuomariksi 2018.

Olemme koko perhe intohimoisia näyttelyharrastajia. Tapaamme näyttelyissä paljon ystäviämme ja saamme viettää aikaa yhdessä koiriemme kanssa. Chambanya tiibetinterrierit ovat menestyneet loistavasti niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Vuosina 2018 & 2019 vuoden tiibetinterrieri on ollut C.I.B. POHJ MVA NORDIC MVA FI MVA SE MVA NO MVA LU MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA TLNW-16 EEV-16 LTV-18 TLNW-18 EEV-18 BALTV-18 RIGAW-18 BENELUXV-19 CHAMBANYA U-TSHU LAMLEH. 

Ensimmäisen oman koirani sain kuusi vuotiaana ja tämä papillon oli minun silmäteräni. Tiibetinterrierejä minulla on ollut vuodesta 1994 ja ensimmäisen pentueen olemme kasvattaneet 1997. Lapseni Sebastian ja Josefina kilpailevat tällä hetkellä aktiivisesti junior handlereissä ja nuorimmainen lapseni on jo innokkaana kisailemassa lapsikoirakilpailuissa. Kotona meillä asuu tällä hetkellä kahdeksan tiibetinterrieriä ja kaksi lhasa apsoa. Joten selvää on, että nautimme turkkien laittamisesta ja säännöllisestä hoitamisesta.  Näyttelytiimiimme kuuluu lisäksi laaja kasvattiemme omistajista koostuva ystäväpiiri. 

Minulle koirien hyvinvointi on tärkein asia ja pyrimme tarjoamaan koirillemme stressitöntä onnellista elämää niin meillä pentuvaiheessa kuin myös pentujen uudessa kodissa. Kokonaisvaltainen hyvinvointi lähtee toki jo jalostusvalinnoista. Nartun tasapainoisen kantoajan jälkeen siirrytään tärkeään pentuvaiheeseen, jossa aloitamme jo rutiinien harjoittelun. 

Kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa ravinnon merkitys on erittäin tärkeä, mutta niin on myös hoitotuotteiden ja –välineiden merkitys. Olemme vuosien saatossa testanneet eri tuotteita ja jakaneet tietoa kasvateillemme ja yhteistyökumppaneillemme niiden käytöstä. Nyrkkisääntönä pidän säännöllistä hoitoa, joka tehdään aina viimeisen päälle huolellisesti laadukkailla tuotteilla ja välineillä. Koiran ja omistajan tulee nauttia yhteisistä turkinhoitohetkistä. Onnellinen, hyvin hoidettu koira säteilee itsevarmuutta ja loistaa näyttelykehässä. 

Facebookissa ja Instagramissa jaamme seuraajillemme tietoa Yuup-tuotteiden käytöstä eri koirillemme. Meiltä saa toki tulla kyselemään näyttelyissä neuvoja ja autamme ilman muuta parhaamme mukaan. 

Hymyillään ja nautitaan ihanasta koiraelämästä! 🐾

#WeAreYuup

#TeamYuupFinland