Henna Pekkola

Kennel Gortier

Heippa kaikille! Olen Henna Pekkola, kasvatan pääasiallisesti mustia/ valkoisia isovillakoiria ja mustia keskikokoisia villakoiria Gortier kennelnimen alla.

Näyttelyharrastukseni alkoi jo nuorella iällä 8-vuotiaana. Ensimmäisen koirani sain 1995, joka oli Bichon Frisé. Meidän ei koskaan ollut tarkoitus mennä näyttelyyn, mutta sinne suuntaan päädyttiin ja näyttelyt veivät 100% mukanaan.

Suurimmaksi intohimoksi alkuun nousi koiran esittäminen Junior Handlerina. Pärjäsin varsin mukavasti, saavuttaen mm. 2 x Suomen mestaruus pronssia ja Maailmannäyttelyissä hopeaa ja viides sija + paljon muuta. Samaan aikaan esitin rotukehissä ja sillä tiellä ollaan edelleen.

Turkkikoirien omistajana ja nykyään myös kasvattajan roolissa minulle turkit ja niiden hyvinvointi on tärkeä osa kokonaisuutta. Alusta alkaen olin kiinnostunut koirien laittamisesta sekä hoitotuotteiden tärkeydestä koiran hyvinvoinnissa ja menestyksessä näyttelyissä. Käytettävien tuotteiden tärkeys kasvoi entisestään kun ensimmäinen villakoirani saapui 2002 – tämän turkinhoidon otin kokonaan vastuulleni.

Ensimmäinen isovillakoira meille muutti 2013 Englannista tunnetusta Afterglow kennelistä jo edesmenneen ulkomuototuomari Hans Lehtisen innoittamana! Hasse totesikin että jos teillä nyt niitä puudeleita on oltava, niin ottakaa nyt sitten kunnon kokoinen. Siitä alkoi kennelnimen suunnittelu ja pienimuotoinen kasvatustyö, jonka tuloksena ensimmäinen isovillakoira pentue syntyi 2016. Koiraharrastus onkin koko perheemme harrastus ja meidät tapaa useasti kehienlaidalla.

Kokonaisvaltainen koiran hyvinvointi on minulle tärkeää ja siksi panostan turkinhoitotuotteisiin paljon, joten toivon niiltä myös vastinetta. Liian monta hukkatuotetta kokeilleena on ollut ilo huomata, että löytyy tuotesarja mikä on selkeä ja tuo iloa pesuhetkiin! Olen tutustunut Yuup- sarjaan jo aikaisemmin, ja kun nyt vihdoin saimme sen Suomeen ja pääsin sitä testaamaan ja kunnolla käyttämään, olen ollut erittäin tyytyväinen näkemääni tulokseen. 

Uutena Team Yuup Finlandin lähettiläänä haluan jakaa tietoa, neuvoja ja käyttökokemuksia tuotteista eteenpäin. Turkinhoidon ja pesuhetken kuuluisi olla miellyttävää! Kun ”työ” on tehty, sen tulisi antaa meille iloa ja nautintoa hyvin hoidetusta lemmikistä.

Meidät löytää Facebookista, Instagramista ja näyttelykehien laidalta. Yuup-sarjasta löydät lemmikillesi sopivat tuoteyhdistelmät ja pääset nauttimaan tuloksista yhdessä lemmikkisi kanssa.

Pidetään lemmikeistämme huolta sisäisesti ja ulkoisesti <3

Terkuin Henna 

#WeAreYuup

#TeamYuupFinland