Ella Siintovaara

Kennel Black Caesar’s

Hei kaikille! Olen Ella Siintovaara ja kasvatan mittelspitzejä kennelnimellä Black Caesar’s, joka on nimenä jo kohta 20-vuotias. Ensimmäinen spitz, joka oli kleinspitz, on tullut taloon jo vuonna 1997 ja ensimmäinen mittelspitz on vuonna 2002. Tällä hetkellä kotona asustaa viisi mittelspitziä ja yksi cockerspanieli.

Näyttelyt ovat minulle rakas harrastus, jonka kautta olen saanut reissata eri puolilla maailmaa, nähnyt erilaisia paikkoja, sekä saanut myös upeita ystäviä. Toimin myös kehäsihteerinä, joten minut on helppo tavoittaa molemmin puolin kehää, mikäli sinulle tulee mieleen kysyttävää. Kasvattejani nähdään aktiivisesti niin näyttelykehissä kuin myös muissakin lajeissa, kuten agilityssä, tokossa ja rally-tokossa.

Meidän poppoolla tiimityö ja ystävyys on ehdottomasti meidän vahvuus, eikä kasvattieni hienoja tuloksia olisi voitu saavuttaa ilman sitä. Myös perheelläni on iso osa tässä matkassa, ilman heitä ei olisi mahdollista tehdä kaikkea sitä, mitä mieleen juolahtaa 😀

Mielestäni tärkeintä on kasvattaa rodulleen tyypillisiä spitzejä, joiden olemukseen kuuluu myös kaunis turkki. Oikeanlainen ravinto on erittäin tärkeä osa koiran hyvinvointia ja kauniin turkin saavuttamisessa, mutta myös oikeilla turkinhoitotuotteilla on merkitystä.

Itselleni on tärkeää, että tuote mitä turkkeihin käytän, on laadukas ja toimiva. Sen käyttö ei saa olla rakettitiedettä, sen saatavuus on oltava hyvä ja sarjasta täytyy löytyä monipuolisesti tuotteita erilaisiin käyttötarkoituksiin. Näillä ominaisuuksilla varustetut tuotteet helpottavat turkin hoitoa niin arjessa, kuin näyttelyitäkin ajatellen. Yuup-tuotteissa nämä ominaisuudet mielestäni yhdistyvät mainiolla tavalla.

Lähettiläänä jaan mielelläni omia ja tiimini kokemuksia Yuup-tuotteista kaikille kiinnostuneille! Tavataan kehissä ja niiden vierellä!

#WeAreYuup

#TeamYuupFinland